Privatflytt / Bohagsflytt


Med säkerhet och service i fokus samt ett flertal tjänster inom flytthjälp är vi en trygg flyttfirma att anlita. 


Vi sätter säkerheten högt och har självklart trafiktillstånd (vilket krävs för bohagsflytt), och försäkring. 

Dessutom genomför vi alla flyttar med egna lastbilar och har utbildad personal. 


Privatpersoner anlitar oss främst vid flytt mellan bostäder i Skåne men vi hjälper även till med utrensning efter dödsbo eller flytt av enskilda större föremål som exempelvis ett piano. 


Vårt mål är att vara ett första val oavsett vilken tjänst inom flytt som efterfrågas.


 • Arbetspartner är en den självklara flyttfirman för dig som vill ha all hjälp från samma ställe. Vi kan ordna allt från flyttkartonger och magasinering till flytthjälp och slutligen flyttstädning.


 • Proffsig flytthjälp till rätt pris
  Vi påstår inte att vi är den billigaste flyttfirman i Skåne – men att du får en prisvärd och säker flytthjälp av ett seriöst företag i branschen.Företagsflytt / Kontorsflytt


Ingen företagsflytt är den andra lik – därmed har vi även en helt flexibel och anpassningsbar flytthjälp. Vet ni vad ni behöver hjälp med så erbjuder vi en smidig lösning utifrån era behov.


Det som främst uppskattas av våra kunder är det breda utbudet av tjänster vi har vid kontorsflytt och företagsflytt.


 • Från start till mål
  Vi är sedan med från planeringen till att hela flytten är klar. Vi kan magasinera eller flytta möbler inom lokalerna vid exempelvis mindre renoveringar men även bistå med flytthjälp, städning och andra tjänster.


 • Stora och små företag
  Vi har bland annat arbetet för IKEA, Schenker, Helsingborg stad, Great Agency mm.. Stora företag som ställer höga krav på service och kvalité. Men självklart är vi även en flyttfirma som hittar flexibla lösningar för småföretagen.


 • Vi transporterar med egna lastbilar och har kapacitet att genomföra de flyttar som mindre flyttfirmor kan ha svårt att klara av. Vi hittar alltid en lösning på problem som kan uppstå vägen.
Från och till EU!


Planerar du att flytta till eller ifrån EU så kan vi hjälpa dig, det spelar ingen roll vart i EU du ska flytta från/till så fixar vi det.


Are you planning to move to/from the EU? Here at MaxFlytt we can help you with that no matter how far away in the EU it is!